ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

Türkiye genelinde turizm meslek liseleri müdürleri tanışma toplantısı yapıldı. Okullarımızın karşılaştığı sorunlar ve iyi uygulamalar paylaşıldı. Toplantıların devam etmesi kararlaştırıldı.

Nis

Felsefe öğretmenimiz Ümit Yaşar Doğru'nun şanlı şehrimizin kurtuluşu için yazdığı şiir. Öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devam etmesini dileriz.

Mrt

Karaköprü ilçemize bağlı 19 taşıma merkezimizin yemek üretimini öğrenci ve öğretmenlerimizle biz hazırlıyoruz.

Şbt

Yenişehir Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri "Mutfakta Umut Var" projesi kapsamında okulumuzda "Aşçı Çıraklığı" kursu alan kursiyerlere ve okulumuzda görevli mutfak personeline "Hijyen Eğitimi" verdi. Halk eğitim merkezimize teşekkür ederiz.

Şbt

Taşıma merkezleri için yemek hizmeti verilmeye başlandığında Hububat ürünleri 2593 Sayılı Tarım Kredi Kooperetifinden alınacak. Protokolü Okul Müdürümüz Mustafa Yıldırım ve 2593 Sayılı Tarım Kredi Kooperetifi Müdürü Sn. Ahmet Göksu imzaladı.

Şbt

Voleybol ve basketbol sahalarımızı onarmada desteklerini esirgemeyen Karaköprü Belediye Başkanı Sn. Metin Baydilli'ye öğrenci, veli ve öğretmenlerimiz adına teşekkür ederiz.

Ock

Projeye katılan tüm okullar, halk eğitim merkezleri, bakanlık yetkillileri ve WFP koordinatörlerinin katıldığı toplantı bugün yapıldı. Buna göre 18 Ocak 2021 Pazartesi gününden itibaren 3'üncü dönem kursumuz yüz yüze olacak şekilde kaldığı yerden devam edecek.

Kas

UNESCO Dünya Mirasi Listesi'nde yer alan Göbeklitepe'deki dikili taşların benzerlerinin bulunduğu Karahantepe'deki kazı çalışmalarıyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un, "Muhtemelen de dünyada tekrar ses getiren yeni bir keşfimiz olacak diye düşünüyorum" ifadeleri, Şanlıurfa'da heyecan yarattı.

Kas

Orman Bölge Müdürlüğümüzden aldığımız zeytin ve çam fidanlarını öğretmenlerimizle birlikte toprakla buluşturduk. Katkılarından dolayı Orman Bölge Müdür Yardımcısı Sn.Cesim KARADAĞ'a tüm personelimiz adına teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzu ilçe müdürümüz Hacı Murat Yanmaz, İrlanda Büyükelçisi Sn. Sonya McGuinness, BM Dünya Gıda Programı Türkiye Temsilcisi ve Ülke Direktörü Sn. Nils Grede, IOM Program Koordinatörü Sn. Torsten Haschenz ve GİZ Ülke Direktörü Sn. Rubeena Esmail ziyaret etti. Mutfakta Umut Var projesi kapsamında okulumuzda açılan Aşçı Çıraklığı kursunu tamamlayan 2.dönem öğrencileri büyükelçi ve gelen misafirlerimize kursta öğrendikleri yemekleri yaptı. Büyükelçi ve ilçe müdürümüz kursiyerlere teşekkür etti.

Nis

30 Nisana kadar tatil edilen okulllar salgının devam etmesi nedeniyle 31 Mayıs 2020'ye kadar tekrar tatil edildi. Bu süreçte öğrencilerimiz Canlı Ders platformundan EBA'da oluşturduğumuz dersleri takip edebilir, EBA tv'de dersleri izleyebilir. Uzaktan eğitim 31 mayısa kadar devam edecek.

Mrt

Uzaktan eğitim sürecinde öğretmen ile öğrenci arasındaki mesafeyi ortadan kaldırarak etkileşimli ders işlenmesine imkan sağlayan canlı sınıf uygulaması pilot olarak 30 Mart 2020 Pazartesi günü başlıyor.

Şbt

Okulumuzda ilk defa çıkaracağımız dergi için EBA'da,telegramda ve google form üzerinden yaptığımız anket sonuçlandı. En çok oyu alan "Seyyah" okul dergimizin adı oldu.

Kas

İdarecilerimiz okul müdürünün başkanlığında, okulumuzun genel işleyişi hakkında istişare toplantısı yaptı.